Werken bij vanNienke

Fulltime goudsmid - 38 uur per week

Voor onze vestiging in Heerenveen zijn we per direct op zoek naar een vakkundige goudsmid. Door de snelle groei van de vestiging in Heerenveen zijn we op zoek naar versterking van ons team. Jouw profiel: Je bent als gediplomeerd goudsmid (m/v) woonachtig in de omgeving van Heerenveen en per direct op zoek naar een fulltime dienstverband. Je bent vakkundig, vlot en nauwkeurig en hebt gevoel voor vormgeving. Je hebt het liefst enige ervaring met winkelverkoop en combineert dat makkelijk met het smeden. Je hebt feeling met de sieraden en collecties vanNienke®. Daarnaast ben je representatief, verzorgd, sociaal vaardig en stressbestendig en help je graag mee de standaard van vanNienke® hoog te houden door continue hoge kwaliteit werk te leveren. Wat we bieden: Na een korte intensieve inwerkperiode, om het voor alle partijen zo snel mogelijk lekker functioneel te maken, bieden we je bij wederzijdse tevredenheid een uitdagende opdracht voor 38 uur per week. Ons bedrijf valt onder de CAO Klein metaal. We doen je een passend financieel voorstel en overleggen graag over de inzet-dagen waar we van jou ook enige flexibiliteit verwachten bij het inplannen. Zaterdagen horen daar ook bij. Ga jij de uitdaging met ons aan om vanNienke® nog verder door te laten groeien? Dan nodigen we je van harte uit om je motivatie en cv, met pasfoto te sturen aan vanNienke® sieraden, t.a.v. Nienke via mail info@vannienkesieraden.nl

-----------------------------------------------------------------------------

Franchise voorstel:

VanNienke sieraden wil na 10 jaar en met twee vestigingen in Gouda en Heerenveen verder uitbreiden met een nieuw concept. 

Ben jij gediplomeerd goudsmid, creatief, ondernemend en sta je te springen om je eigen zaak te openen? Maak dan gebruik van ons unieke franchise concept waarmee jij geheel zelfstandig je eigen goudsmederij kan runnen en tegelijkertijd profiteert van heel veel ondernemers voordelen. 

Ons totaalconcept heeft zich in de afgelopen 10 jaar dubbel en dwars bewezen en is er aan toe om uit te breiden naar nieuwe gebieden. Onze huidige collecties worden op dit moment verkocht in meerdere eigen vestigingen en online via meerdere websites. Als enige goudsmederij in Nederland bieden we een uniek traject voor jonge gemotiveerde ondernemers die een eigen goudsmederij met winkel willen gaan starten. 

Wat bieden we:
Een compleet concept voor een goudsmederij - winkel van vanNienke®. Je bent zelfstandig ondernemer. 
Een sterke marktpositie. 
Uniforme uitstraling in handelsnaam gebruik, logo, kleurstelling, verpakking etc. 
Uitgebreide collecties om mee te starten. 
Je eigen collecties opzetten en uitwerken en mogelijk op te nemen in de andere vestigingen. 
Een exclusief verkoopgebied. 
Begeleiding bij de start en gedurende het traject waar nodig (vaktechnisch encommercieel). 
Je eigen leerbedrijf creëren. 
Centraal kassasysteem
Interne opleiding en training, vaktechnisch
Training en begeleiding op ondernemersvlak (verkooptraining, beveiliging etc.). 
Alle marketing, reclame en promotionele activiteiten / materialen (en zelf mag je dat natuurlijk ook extra!)
Korte en open lijnen met de andere vestigingen
Zeer gunstige inkoopvoorwaarden bij leveranciers en reparateurs
Bonussen
Website
10 jaar ervaring

Wat vragen we van jou?
Enthousiaste inzet
Creativiteit
Precisie
Vakkundigheid
Doorzettingsvermogen
Commitment
En de wil om veel te leren, te ondernemen en te gaan ontdekken!

Onze winkels kenmerken zich door de kleinschaligheid en door middel van winkelverkoopruimte gecombineerd met werkplek/atelier in één. 


Centrale voorzieningen
Onze huidige vestigingen beschikken over een team van goudsmeden die ervaren zijn op alle vlakken van het vak. Denk aan ontwerp, zetwerk, gieten, groot zilverwerk, handgraveren, laserwerk enz enz. We beschikken over de meest moderne lasermachines waarmee we kunnen laserlassen, snijden en graveren
Voor jou als starter een extra zekerheid dat je werk snel en secuur wordt uitgevoerd wanneer je iets moet of wilt uitbesteden. Daarbij profiteer je van uiterst voordelige interne tarieven die je elders niet kunt krijgen. Korte lijnen, kwaliteit -en tijdwinst. 

Interesse gewekt?
Hebben we jou interesse gewekt en wil je meer weten over de mogelijkheden? Op dit moment zijn er mogelijkheden voor onder andere Sneek, Gouda (regio), Enschede, Zwolle en Oldenzaal. We nodigen jou van harte uit om contact op te nemen en een uitgebreide motivatie met cv en pasfoto te sturen naar ons. Je kunt dit doen ter attentie van Michel op info@vannienkesieraden.nl
Uiteraard ontvang je vervolgens uitgebreide informatie over alle voorwaarden en mogelijkheden en plannen we indien mogelijk een afspraak.


Voor onze vestiging in Heerenveen zijn we per direct op zoek naar een vakkundig en zelfstandig goudsmid.

Sinds januari 2017 is vanNienke sieraden Gouda uitgebreid met een tweede winkel/atelier op een toplocatie in de binnenstad van Heerenveen. Op beide locaties combineren we vanNienke® collectie verkoop met reparaties en werk in opdracht vanuit een 'open' atelier midden in de winkel. Door de snelle groei van de nieuwe vestiging zijn we op zoek naar versterking van ons team. Drie goudsmeden werken momenteel vanuit de vestiging in Gouda ondersteunend mee aan de activiteiten in Heerenveen en zijn belangrijke schakels in het team van medewerkers.

Jouw profiel:
Je bent als gediplomeerd goudsmid (m/v) woonachtig in de omgeving van Heerenveen en per direct op zoek naar een nieuwe opdracht als zzp'er, of op zoek naar een aantal vaste uren per week in loondienst.
Je bent vakkundig, vlot en nauwkeurig en hebt gevoel voor vormgeving.
Je hebt het liefst enige ervaring met winkelverkoop en combineert dat makkelijk met het smeden.
Je hebt feeling met de sieraden en collecties vanNienke®.
Daarnaast ben je representatief, verzorgd, sociaal vaardig en stressbestendig en help je graag mee de standaard van vanNienke® hoog te houden door continue hoge kwaliteit werk te leveren.

Wat we bieden:
Na een korte intensieve inwerkperiode, om het voor alle partijen zo snel mogelijk lekker functioneel te maken, bieden we je bij wederzijdse tevredenheid een uitdagende opdracht voor minimaal 2 dagen per week met uitzicht op meer in de vorm van een zzp-overeenkomst, of in een part time loondienstverband afhankelijk van de invulling. We doen je een passend financieel voorstel en overleggen graag over de inzet-dagen waar we van jou ook enige flexibiliteit verwachten bij het inplannen. Zaterdagen horen daar in principe standaard bij.

Ga jij de uitdaging met ons aan om vanNienke® nog verder door te laten groeien? Dan nodigen we je van harte uit om je motivatie en cv, met pasfoto te sturen aan vanNienke® sieraden, t.a.v. Nienke via mail info@vannienkesieraden.nl