Lasergraveren

In ons atelier beschikken we over de modernste lasermachines waarmee we naast laser lassen ook kunnen lasergraveren en uiterst gedetailleerd kunnen uitsnijden.

Een roterend systeem stelt ons in staat om teksten, foto's of een unieke vingerafdruk aan de binnen- of buitenkant van een ring te laseren, of op ieder gewenst voorwerp van (edel)metaal, waarmee uw sieraad nog persoonlijker wordt.

Een mogelijkheid is bijvoorbeeld een horloge te lasergraveren. Dit kan in de zijkant van het horloge, of in de horlogedeksel. Maak je keuze uit ieder gewenst lettertype, maar ook handgeschreven tekst is mogelijk. Denk aan koksmessen, dasspelden, manchetknopen, hangertjes etc. etc.

Binnenkort kan je online een keuze maken uit een aantal vanNienke® hangers en armbanden waar je je eigen gravures, teksten en/of afbeeldingen direct kunt invoegen. Upload een vingerafdruk, een foto, of een handgeschreven tekst en plaats hem op de positie waar je de gravure gezet wilt hebben. De kosten verschijnen er automatisch bij. 

Op zoek naar iets speciaals? Neem geheel vrijblijvend contact op via de mail, of loop even binnen in de winkel.