Goudsmid in opleiding - part time - zaterdag - vestiging Gouda

08 September 2018

Ben jij goudsmid (m/v) in opleiding en op zoek naar part-time werk? Wil je leren in de praktijk en ben je vlot en nauwkeurig? Heb je feeling met de sieraden en collecties vanNienke® en vind je het leuk om met klanten om te gaan en ze te woord te staan?

Vind je het bovendien geen probleem te werken in een kleine ruimte, aan (eenvoudige) reparaties, collecties en diverse andere voorkomende atelier werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Representatief, verzorgd en sociaal vaardig zijn woorden die bij jou passen, zodat je samen met ons kan werken aan de verkoop en vervaardiging van vanNienke® sieraden.

Met name de zaterdag is voor ons een belangrijke dag waar we extra inzet van enthousiaste mensen goed kunnen gebruiken. Naast de voorkomende werkzaamheden als winkel verkoop klaar maken, kleine reparaties, etc. is dit een mooie kans om alvast veel ervaring op te doen in smeden in combinatie met winkelverkoop.

We bieden je een aantrekkelijke werkplek in een goed gemotiveerd team van goudsmeden waar de medewerkers de belangrijkste schakel zijn van ons bedrijf. Zonder gemotiveerde en vakkundige medewerkers geen klanten....

VanNienke sieraden heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring, met een vestiging in de binnenstad van Gouda en sinds 2 jaar met een tweede vestiging in Heerenveen. We zijn continue op zoek naar nieuwe uitdaging, werkplekken, collecties en werken met de nieuwste apparatuur. Ga jij de uitdaging met ons aan om vanNienke® nog verder door te laten groeien? Dan nodigen we je van harte uit om je motivatie en cv, met pasfoto uiterlijk 30 september te sturen aan Michel van Doorn via mail info@vannienkesieraden.nl

 

Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht!