10 + 10 vanNienke

05 April 2019


10 + 10 vanNienke

20 euro voor je goud!
 

Profiteer van extra inruilwaarde voor je oude goud. Je ontvangt 10 euro per gram 14 karaat goud op de bank en nog eens 10 euro per gram aan cadeaucheques die je kunt besteden bij je volgende aankoop. Ruim 50% meer dan reguliere inruilwaarde!

SAVE THE DATE: ZONDAG 14 APRIL

22 March 2019

Komende maand is het zover:
10 jaar vanNienke sieraden Gouda.
 

Voor de start van ons jubileumjaar met 10 maanden acties, evenementen en aanbiedingen nodigen we je uit op zondag 14 april in de winkel in Gouda!

Van 13.00 tot 17.00 onder het genot van een hapje en een drankje is het Diamond-Day en krijgt iedereen die langs komt een goodiebag met daarin willekeurig korting, of een sieraad, waardecheques en zelfs een schitterende grote diamant. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

En we vertellen alles over ons grootste nieuws: vanNienke Sneek, per  juni!

Lees hier verder

Geheime valentijnsroute

01 February 2019

Kom op zaterdag 9 februari naar het centrum en meld je vanaf 10.00 uur bij het podium op de overkluizing voor de start van jouw geheime Valentijns-route. Je ontvangt een speciale Valentijnstas met daarin de eerste aanwijzing van de route. Bij iedere winkelier in de route krijg je een gratis valentijns-cadeautje én het adres van de volgende winkel waar je je mag gaan melden. Ruim 20 winkeliers doen mee aan dit event en iedere deelnemende winkelier verrast je op een ludieke wijze met een presentje. Deelname aan de route is gratis, maar beperkt zich tot het aantal tasjes. Er zijn slechts 50 valentijns-tasjes beschikbaar, dus meld je snel aan. Registratie met naam en mailadres in volgorde van binnenkomst en op is op.

Klik hier om je aan te melden: JA, ik doe mee en meld me nu aan

Geboortelepels

10 November 2018

Geboortelepel 'Ooievaar' Ontwerp: Gus Katinas

Sinds september heeft vanNienke® de exclusieve rechten voor het vervaardigen van een aantal bijzondere ontwerpen van Gus Katinas.
Deze Australische schaatskampioen van weleer en binnen zijn vakgebied wereldberoemde handgraveur en zeer gerespecteerd goud -en zilversmid, werkte jarenlang vanuit zijn atelier in Katlijk aan de meest uiteenlopende projecten en ontwerpen. Zo maakte hij voor Hare Majesteit Koningin Beatrix een bijzonder ontwerp en lag zijn werk onder andere in het Fries Museum.

De geboortelepel die hier ligt is de zogenoemde Ooievaar-geboortelepel geheel naar ontwerp van Gus Katinas en is exclusief bij vanNienke verkrijgbaar.
Ook verschijnt er nog de originele IJSVOGEL geboortelepel en een handgemaakte schaats op sokkel. De ooievaar geboortelepel is verkrijgbaar voor 395 euro inclusief eventuele gravure.

Jorien ter Mors lanceert eigen sieradenlijn vanJorien

25 October 2018

HEERENVEEN – Donderdagavond lanceerde schaatsster Jorien ter mors haar eigen nieuwe sieradenlijn ‘vanJorien’ bij goudsmederij vanNienke® in het centrum van Heerenveen.

https://grootheerenveen.nl/2018/10/25/jorien-ter-mors-lanceert-eigen-sieradenlijn-bij-vannienke/

Goudsmid in opleiding - zaterdaghulp - parttime - vestiging Heerenveen

08 September 2018

Ben jij goudsmid (m/v) in opleiding en op zoek naar part-time werk? Wil je leren in de praktijk en ben je vlot en nauwkeurig? Heb je feeling met de sieraden en collecties vanNienke® en vind je het leuk om met klanten om te gaan en ze te woord te staan?

Naast de verkoop-voorbereidende werkzaamheden werk je aan (eenvoudige) reparaties, collecties en diverse andere voorkomende atelier werkzaamheden in een mooie nieuwe winkel.

Goudsmid in opleiding - part time - zaterdag - vestiging Gouda

08 September 2018

Ben jij goudsmid (m/v) in opleiding en op zoek naar part-time werk? Wil je leren in de praktijk en ben je vlot en nauwkeurig? Heb je feeling met de sieraden en collecties vanNienke® en vind je het leuk om met klanten om te gaan en ze te woord te staan?

Vind je het bovendien geen probleem te werken in een kleine ruimte, aan (eenvoudige) reparaties, collecties en diverse andere voorkomende atelier werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou! VACATURE BIJ VANNIENKE

23 June 2018

Voor onze vestiging in GOUDA zijn we per direct op zoek naar een VAKKUNDIG en ZELFSTANDIG goudsmid en/of FILIAALHOUDER-GOUDSMID. (4 dg/wk)

Wijnroute

20 April 2018

Heerenveen - Op donderdagavond 26 april organiseren De Wijnschuur en ´t Gerecht de eerste Wijnroute door Heerenveen. Je kunt voor 12,50 zo´n 76 (!) wijnen gaan proeven bij 25 deelnemende winkeliers. De deelnemende winkeliers hebben deze koopavond een speciale aanbieding die je vindt in het programma boekje...

Nieuwe website

18 April 2018

De nieuwe website is online!

Een frisse moderne uitstraling en een up to date platform met alle informatie over de winkel(s) en het werk binnen handbereik. Vind jij de kortingscode in de site?

Producten 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina