Betaalmethodes vanNienke sieraden


IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Ook bij vanNienke sieraden kunt u uw bestelling direct online betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt u via iDeal gemakkelijk en snel uw betaling verrichten.

Snellere levering met iDeal
Indien u gebruik maakt van betalen via Ideal wordt de betaling direct door de bank en ons systeem verwerkt. Na een succesvolle uitvoering van de idealbetaling kunnen we de verzending van uw bestelling direct gereed maken. De uitlevering van uw bestelling wordt dus sneller en efficiënter gedaan dan wanneer u kiest om het aankoopbedrag zelf naar ons over te maken.Deelnemende banken
ABN Amro, ASR, Fortis, Friese Bank, ING, Rabobank, Royal Bank of Scotland, SNS Bank en Triodos Bank
Meer informatie over ideal vindt u op http://www.ideal.nl

 Terug naar boven

 

 

Afterpay (Veilig achteraf betalen)


AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bijbetalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden. 

Terug naar boven