Edelstenenavond

 

Op dinsdag 11 februari en donderdag 13 februari 2020 organiseerden we voor de tweede maal een exclusieve edelstenen-avond. In het najaar van 2019 hebben we de eerste 3 avonden georganiseerd in alledrie de winkels.

In verband met het Corona virus zal een volgende editie voorlopig nog even op zich laten wachten. Het programma blijft echter ongewijzigd:


Onder het genot van heerlijke SUSHI, en MOOIE WIJNEN presenteren we een exclusieve selectie EDELSTENEN.

GRATIS DEELNAME
Voor deze avonden is de deelname beperkt tot maximaal 10 (Heerenveen/Sneek) en maximaal 6 (Gouda) personen. Onze Nederlandse stenen importeur Hans komt uit Thailand met een bijzondere selectie edelstenen die we graag aan je tonen en waar je dan wellicht een mooi nieuw sieraad mee kunt samenstellen. Hij maakt een compilatie uit zijn complete collectie en we kijken dan altijd naar de combinaties die mogelijk zijn met de sieraden die je al hebt. De stenen die hij meebrengt worden op die avond tegen min of meer 'inkoop' tarief aangeboden met uiteraard de voorwaarde dat we er dan een mooi sieraad van gaan maken. Hoewel er geen enkele verplichting is kunnen we wel direct een vrijblijvend voorstel voor je maken. 

RESERVEER TIJDIG JE PLAATS VOOR ÉÉN VAN BEIDE LOCATIES
(De link brengt je naar de online agenda waar je je reservering kunt invullen zodra er weer nieuwe data bekend zijn)

Het gezelschap zal dus bestaan uit een beperkt aantal personen en de avond wordt naast de uitleg over de mogelijkheden met de edelstenen compleet gemaakt met heerlijke wijnen en sushi!
Omdat Hans ook al bijna 10 jaar onze ‘stenen-man’ is, werkt hij graag mee aan deze speciale avonden en is het voor jou bij uitstek gelegenheid om nader kennis te maken met de wereld van edelstenen, slijpvormen en combinaties met sieraden die daarbij mogelijk zijn. Daarnaast gaat het uiteraard ook gewoon een hele gezellige avond worden! 

Voor vragen zijn we per mail bereikbaar op [email protected] of via whatsapp 06-48797500

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »