Terug naar overzicht Online afspraak maken bij de goudsmid in Friesland
Nieuws/Blog / 14 Apr 2020

Online afspraak maken bij de goudsmid in Friesland


Sinds het begin van de Corona crisis zijn we in alle winkels enkel nog op afspraak geopend. Om er zeker van te zijn dat u de goudsmid zelf te spreken krijgt kan je zelf een afspraak vastleggen in onze online agenda. Op donderdag en zaterdag in Gouda, op vrijdag en zaterdag in Sneek en Heerenveen.

We maken graag een afspraak om uw sieraden te repareren, een nieuwe opdracht te bespreken, of om iets uit te kunnen zoeken uit de collectie. Klik hier om direct een afspraak te maken op jouw gewenste tijdstip.

Ook hebben we een aantal online evenementen in de planning staan. Vanuit de luie stoel thuis bespreek je met mij jullie trouwringen, je herontwerp, of een andere opdracht. Ik geef je voorbeelden en uitleg van de mogelijkheden. Uiteraard hoort daar een leuk pakketje bij. Je kunt ze in de webshop vinden. Klik hier voor de online Zoom inspiratie avonden.

Toch liever een live gesprek in de winkel? Op gepaste afstand van elkaar kunnen we in de winkel uw wensen bespreken zonder dat er andere klanten in de winkel komen.

Een prijsopgave is altijd vrijblijvend.

Wat heeft jouw voorkeur? Online? of in de winkel?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »