Het geheim van de smid

  • Geplaatst op
Het geheim van de smid

Ken jij het verhaal vanNienke eigenlijk al?
Een tipje van de sluier. je leest het hier....

Zoals de naam vanNienke Sieraden al doet vermoeden...mijn naam is Nienke! Op het Grafisch Lyceum in Zwolle heb ik mijn passie voor vorm en tekst ontwikkeld. Een heel mooi vak, maar ik miste het echte ‘handwerk’. Op de kunstacademie St. Joost in Breda heb ik mij verder ontwikkeld op het ruimtelijk vlak, in de richtingen Interieur Architectuur en Meubelontwerp. In deze omgeving ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in architectuur en bouwkunst. Dit vak voelde voor mij groots en ontastbaar...ik houd het graag klein!

Op mijn 25ste ben ik naar de vakschool in Schoonhoven gegaan om goudsmid te worden. Heerlijk! In dit vak komen alle wegen samen en kan ik al mijn creativiteit kwijt. Mijn grafische en architectonische achtergrond zijn de basis voor het ontwerpen van mijn sieraden die ik vanuit mijn eerste vestiging in Gouda kon gaan maken.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf ruim 12 jaar en heb ik een betrouwbaar en loyaal team van goudsmeden en medewerkers om me heen waarmee we werken aan de persoonlijke opdrachten, de trouw -en verlovingsringen, het herontwerp van oude sieraden, reparaties en uiteraard aan mijn eigen collecties. Dit alles doen we vanuit twee vestigingen in Heerenveen en Sneek waar de werkbanken nog letterlijk midden in de winkel staan. Het ambacht is bij ons zichtbaar aanwezig. Geen klaar terwijl je wacht, maar wel een kijkje in de keuken van mijn bedrijf. Wie weet ontdek jij het geheim van de smid.

Het merk vanNienke heeft zich in de loop der jaren uitgebreid over de grenzen en buiten mijn eigen fysieke winkels zijn mijn collecties inmiddels verkrijgbaar door heel Europa via diverse platforms en collega bedrijven. Ook voor deze 'vaste' items is gedetailleerde aandacht en zo verlaat ieder sieraad mijn atelier pas na uitvoerige controle op kwaliteit, uitvoering en detail. In ieder collectie item is bovendien ruimte voor een persoonlijke aanpassing, mocht je dat willen.

Ondanks de groei van het bedrijf blijft de persoonlijke aandacht het belangrijkste gegeven binnen mijn bedrijfsfilosofie. Zo plan ik graag ruim de tijd in voor een afspraak om je sieraad wensen te bespreken. Alleen namelijk door het verhaal achter de sieraden te kennen, of door jouw motivatie om een bepaald sieraad te laten maken, kan ik tot een ontwerp komen wat het beste bij jou past. Natuurlijk kan ik dit inmiddels ook aan mijn medewerkers overlaten, die allemaal vanuit diezelfde gedachte te werk gaan en die allemaal de kennis en ervaring daarvoor in huis hebben, maar ik ben ook zelf op vaste dagen aanwezig op mijn eigen 'werkvloer' om je van advies te kunnen voorzien.

Zie ik jou binnenkort ook in één van mijn winkels, of met een mooi sieraad uit mijn webshop? Kom vrijblijvend langs voor meer info, of gewoon om even dat gevoel vanNienke te krijgen.

Je kunt me volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Fijne feestdagen en blijf gezond!

Nienke

Onze services

> Eigen collecties
> Herontwerp van oude sieraden
> Reparaties
> Inkoop oud goud
> Sieraden in opdracht (nieuw ontwerp)
> Trouwringen - verlovingsringen
> Relatiegeschenken
> Omsmelten
> Lasergraveren

Waarom vanNienke®?

  • Op weg naar de juwelier? Maar je wil vooral niet standaard?
  • Dan kan je bij mij je eigen trouw of verlovingsringen ontwerpen en laten maken.
  • Samen zoeken we uit naar wat het beste bij jullie past.
  • Alles hand -en op maat gemaakt.
  • Rood, wit, of geel goud, van parel tot diamant, het is allemaal mogelijk.
Even niet in de buurt van de winkel?
Sieraden van vanNienke zijn naast de winkels in Heerenveen en Sneek ook hier online verkrijgbaar.

* We delen je gegevens niet met anderen.
PayPal iDEAL MasterCard Visa
Mijn account
Je bent niet ingelogd. Log in, of maak een account aan voor een nog prettiger winkel ervaring.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »