Terug naar overzicht Collectie 2020 GSE!
Nieuws/Blog / 20 Dec 2019

Collectie 2020 GSE!


Het afgelopen jaar stond in het teken van 10 jaar vanNienke. Leuke acties kwamen er voorbij; mooie aanbiedingen en een aantal speciale klant avonden. Deze klant avonden noemden we de 'stenen-avond' onder leiding van Hans, onze stenen-man uit Thailand en hebben ons geïnspireerd tot het werken met nieuwe edelstenen om hiermee vervolgens een nieuwe collectie te gaan creëren.

G.S.E. ofwel, Goud, edelStaal en Edelsteen. Een eigentijdse unieke combinatie die eindeloos is uit te breiden en te variëren. Het basiscollier bestaat uit 5 snoeren 1.3mm anker staal ketting met een uitgebreide 14 karaat geel gouden sluiting met extra oogjes en pareltje. Het is juist de bedoeling om de sluiting asymmetrisch te dragen, in het zicht. Het basiscollier kost 295 euro en is op diverse manieren uit te breiden naar persoonlijke voorkeur. Zo is het mogelijk om in de luxe versies met één of meerdere gouden ankersnoeren te combineren. En bij de sluiting kan in het goud een 0.06ct 2,5mm diamant worden gezet. Daarnaast is er ook een versie die geheel uit 14 karaat geel goud bestaat; de G.E. vanNienke.

De hangers zijn gemaakt van diverse edelstenen en grote parels. Gebruik ze solo, of combineer meerdere met elkaar. Waar we normaal kleine ophang oogjes gebruiken om deze niet opzichtig te laten zijn, hebben de 14 karaat ophang ogen van de stenen juist de functie om gezien te worden. Ze zijn onderdeel van de gehele combinatie. Hangers zijn verkrijgbaar vanaf 165 euro.

Bekijk de varianten in de webshop, of kom langs in de winkel om je favoriete collier samen te stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »