Dé trouwringen specialist van Gouda, Heerenveen en Sneek.

Klik op de foto voor een uitvergroting en bekijk de specificaties bij de beschrijving. De diverse stijlen zullen je inspireren om samen met Nienke je eigen unieke ringen te ontwerpen en laten maken. Heb je verder nog vragen? Schroom niet! Een prijsopgave is altijd vrijblijvend.

Naast onze eigen persoonlijke ontwerpen bieden we ook de exclusieve ontwerpen van Niessing Manufaktur en Vincent van Hees, exclusief voor Gouda, Heerenveen en Sneek. Deze ontwerpen sluiten perfect aan bij de ringen van Nienke en staan garant voor hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

 

BEKIJK HIER EEN AANTAL VOORBEELDEN

Jullie trouwroute: De eerste afspraak.

Gaan jullie (bijna) trouwen? Schrijf je dan nu in voor een trouwringen-afspraak. In mijn atelier zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van trouw -en verlovingsringen. Speciaal voor bruidsparen in spé maken we tijd voor jullie vrij om in alle rust jullie wensen te kunnen bespreken en voorbeelden te kunnen bekijken. In zo'n anderhalf uur tijd laat je je inspireren door bestaande ontwerpen en laten jullie je voorlichten over de vele mogelijkheden met goud en diamant. Koffie en wat lekkers staan klaar.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? De puzzelringen van vanNienke® zijn wellicht jouw basis voor die ene speciale ring. Bepaal zelf het materiaal en het aantal edelstenen. Diamonds are forever ; ) Kom gerust even binnen voor vrijblijvende toelichting en meer informatie.

MELD JE AAN VIA EMAIL, of maak een telefonische bevestiging voor de Vip afspraak via telefoonnummer 0182-516668 in Gouda, of via 0513-845727 voor een afspraak in Heerenveen. Succes en vooral héél veel plezier met de voorbereiding van jullie bruiloft!

 

In 3 stappen een vanNienke®

Jullie unieke ringen in 3 duidelijke stappen. We zien je het liefst zo'n 3 maanden voor je trouwdatum bij ons binnenlopen om een afspraak te maken voor stap 1.

 

1. Het ontwerp

Samen zoeken we uit wat jullie wensen en mogelijkheden zijn. Rood, wit, of geel goud, van parel tot diamant, het is allemaal mogelijk. We komen tot een eerste ontwerp en maken een afspraak om de proefmodellen te komen passen en bespreken.

 

2. Proefmodel passen

In de meeste gevallen maak ik een proefmodel, zodat je alvast kan passen en voelen. Ook kan je nog kleine aanpassingen maken en je maakt je definitieve keuze in de stenen. Zo ben je zeker van een goed resultaat.

 

3. Het eindresultaat

Zodra alles goedgekeurd en vastgesteld is, maak ik het uiteindelijke sieraad af en krijg je bericht wanneer het voor je klaar ligt. Een laatste keer passen of het echt wel klopt en vervolgens gaan de ringen prachtig ingepakt mee naar huis!

Dé trouwringen specialist van Gouda, Heerenveen en Sneek.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »