Inspiratie avonden (Zoom)

Geen producten gevonden...

De Corona crisis zorgt ervoor dat veel ondernemers gedwongen worden na te denken over hoe nu verder, maar vooral over, hoe straks verder. Zo ook wij. Niet vanuit paniek, maar simpel door een aantal bestaande mogelijkheden te combineren tot iets nieuws, iets unieks vanNienke.

Zoom in op de vanNienke inspiratie avonden

Omdat we ons graag focussen op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden spelen we in op de nieuwste manier van bij elkaar komen.

Half april beginnen we daarom met online trouwringen inspiratie avonden, online verlovingsringen avonden en online (her)ontwerp avonden. Een soort 'proeverij' maar dan om een indruk te krijgen van de mogelijkheden waar je misschien naar op zoek bent en wat een aanzet kan zijn om een persoonlijke afspraak te maken voor een uniek ontwerp. We gebruiken Zoom, dus we kunnen elkaar zien en horen, net zoals de vele voorbeelden sieraden te zien zullen zijn, maar op afstand, zoals het nu even hoort. En heb je vervolgens genoeg inspiratie? Dan plannen we een afspraak in één van onze winkels, waar we (ook op afstand) de details verder kunnen bespreken. Offertes zijn altijd vrijblijvend!

Vrijdag 24 april om 21.00 uur ONLINE ZOOM TROUWRINGEN INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond ontvangen jullie een compleet pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 300 euro. Met dit pakket kan je goed voorbereid aan je ring keuze gaan beginnen. Een flesje bubbels, voorbeelden van steentjes voor in de damesring, een ringmaat-meter en uiteraard een aantrekkelijke aanbieding. Mocht je uiteindelijk besluiten om de trouwringen door ons te laten maken, dan krijg je bovendien de kosten van dit pakket van ons terug. Aanmelden kan door een pakketje aan te schaffen in de webshop en kost per koppel 35 euro.

Vrijdag 1 mei om 21.00 uur ONLINE (HER)ONTWERP INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn met oude sieraden. Hergebruik, omsmelten, van oud naar compleet nieuw op basis van eigen materiaal, eventueel aangevuld met nieuw materiaal. We behandelen het smeed proces en bekijken de mogelijkheden voor ringen, armbanden en hangers. Na je aanmelding ontvang je een pakket wat je ondersteunt bij het ontwerp van je sieraad. Uiteraard hoort daar een gezellig glaasje bij en een passende aanbieding. Het pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 250 euro kan je aanschaffen in de webshop voor 35 euro. Ook hiervan worden de kosten verrekend mocht je besluiten om een ontwerp bij ons te laten uitvoeren.

Vrijdag 8 mei om 21.00 uur ONLINE VERLOVINGSRINGEN INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn om tot de perfecte verlovingsring te komen. We leggen je uit hoe je bepaalde keuzes het beste kunt maken en waar je rekening mee kunt houden met het oog op de toekomstige trouwring. Uiteraard laten we je verschillende soorten diamant en zettingen zien en je krijgt inzicht in welke diamant het mooiste past bij jouw keuze. Na je aanmelding ontvang je een pakket wat je ondersteunt bij het ontwerp van je sieraad. Uiteraard hoort daar een gezellig glaasje bij en een passende aanbieding. Het pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 250 euro kan je aanschaffen in we webshop voor 35 euro. Ook hiervan worden de kosten verrekend mocht je besluiten om een ontwerp bij ons te laten uitvoeren.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »