Edelstenenavond

Op dinsdag 11 februari en donderdag 13 februari organiseren we voor de tweede maal een exclusieve edelstenen-avond. Afgelopen najaar hebben we de eerste 3 avonden georganiseerd in alledrie de winkels en bovenstaande foto's zijn een impressie van het resultaat.

Onder het genot van heerlijke SUSHI, en MOOIE WIJNEN presenteren we een exclusieve selectie EDELSTENEN.

GEEF JE GRATIS OP
Voor deze avonden is de deelname beperkt tot maximaal 10 (Heerenveen/Sneek) en maximaal 6 (Gouda) personen. Onze Nederlandse stenen importeur Hans komt uit Thailand met een bijzondere selectie edelstenen die we graag aan je tonen en waar je dan wellicht een mooi nieuw sieraad mee kunt samenstellen. Hij maakt een compilatie uit zijn complete collectie en we kijken dan altijd naar de combinaties die mogelijk zijn met de sieraden die je al hebt. De stenen die hij meebrengt worden op die avond tegen min of meer 'inkoop' tarief aangeboden met uiteraard de voorwaarde dat we er dan een mooi sieraad van gaan maken. Hoewel er geen enkele verplichting is kunnen we wel direct een vrijblijvend voorstel voor je maken. 

RESERVEER HIER JE PLAATS VOOR ÉÉN VAN BEIDE LOCATIES
(De link brengt je naar de online agenda waar je je reservering kunt invullen.)

Het gezelschap zal dus bestaan uit een beperkt aantal personen en de avond wordt naast de uitleg over de mogelijkheden met de edelstenen compleet gemaakt met heerlijke wijnen en sushi!
Omdat Hans ook al bijna 10 jaar onze ‘stenen-man’ is, werkt hij graag mee aan deze speciale avonden en is het voor jou bij uitstek gelegenheid om nader kennis te maken met de wereld van edelstenen, slijpvormen en combinaties met sieraden die daarbij mogelijk zijn. Daarnaast gaat het uiteraard ook gewoon een hele gezellige avond worden! 

Notabene; Bij veel animo organiseren we een extra avond 1 week later. (respectievelijk 18 en 21 februari).

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL MasterCard Visa
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »