Zoom in op jullie trouwringen: Waar de Corona crisis mensen tóch kan samenbrengen

  • Posted on
  • By Nienke
Zoom in op jullie trouwringen: Waar de Corona crisis mensen tóch kan samenbrengen

De Corona crisis zorgt ervoor dat veel ondernemers gedwongen worden na te denken over hoe nu verder, maar vooral over, hoe straks verder. Zo ook wij. Niet vanuit paniek, maar simpel door een aantal bestaande mogelijkheden te combineren tot iets nieuws, iets unieks vanNienke.

Toen op 13 maart jl. de maatregelen werden afgekondigd werkten ons personeel en wij zelf al een aantal dagen vanuit huis. Enerzijds was de onwetendheid van wat komen gaat spannend, anderzijds gaf het direct mogelijkheid om achterstallig werk weg te werken en in te lopen op de nog liggende opdrachten. Daarnaast keken we al voorzichtig vooruit naar 'hoe straks verder'.

Omdat op dat laatste niet meteen antwoord te geven is, leek het ons beter om daar niet te veel op te focussen, maar om die gedachte open te houden voor mogelijkheden die zich wellicht toch wel zouden aandienen. Om ons heen gebeurde direct heel veel. Collega ondernemers startten met bezorgservice, online tastings, handleidingen om je haar te knippen, noem maar op. Een collectieve website van de lokale ondernemers, groene bezorgdiensten etc etc. En ondertussen ervoeren wij de efficiëntie van werken op afspraak en op afstand.

Onze winkels zijn nog maar beperkt open en dus slechts op afspraak. Dit betekent dat we de vaste collecties zoveel mogelijk online moeten kunnen aanbieden, maar voor onze core business; trouwringen en (her)ontwerpen op persoonlijk niveau ontstond een gat. 

Nu begrijpen we dat ons vakgebied snel betiteld wordt als 'luxe' en dat in tijden van crisis onze deur eerst voorbij zal worden gelopen, maar er blijven altijd mensen trouwen en zo geldt dat ook voor verzoeken voor herontwerpen van erfstukken, herinneringssieraden etc. Het is onderdeel van het leven. De vraag blijft dan staan: Hoe bereiken we elkaar en hoe kunnen we laten zien wat we voor jou kunnen betekenen. En, hoe doen we dat in tijden van crisis op een positieve, liefst unieke wijze?

Zoom in op vanNienke

Half april beginnen we daarom met online trouwringen inspiratie avonden en online (her)ontwerp avonden. Een soort 'proeverij' maar dan om een indruk te krijgen van de mogelijkheden waar je misschien naar op zoek bent en wat een aanzet kan zijn om een persoonlijke afspraak te maken voor een uniek ontwerp. We gebruiken Zoom, dus we kunnen elkaar zien en horen, net zoals de vele voorbeelden. Op afstand, zoals het nu even hoort. En heb je vervolgens genoeg inspiratie? Dan plannen we een afspraak in één van onze winkels, waar we (ook op afstand) de details verder kunnen bespreken. Offertes zijn altijd vrijblijvend!

Vrijdag 24 april om 21.00 uur ONLINE ZOOM TROUWRINGEN INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond ontvang je een compleet pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 300 euro. Met dit pakket kan je goed voorbereid aan je ring keuze gaan beginnen. Programma, instructies, een flesje bubbels, voorbeelden van steentjes voor in de damesring, een ringmaat-meter en uiteraard een aantrekkelijke aanbieding. Mocht je uiteindelijk besluiten om de trouwringen door ons te laten maken, dan krijg je bovendien de kosten van dit pakket van ons terug. Aanmelden kan door een pakketje aan te schaffen in de webshop en kost per koppel 35 euro. We sturen je het pakket op en je ontvangt de automatische link naar onze online Zoom ruimte.

Vrijdag 1 mei om 21.00 uur ONLINE (HER)ONTWERP INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn met oude sieraden. Hergebruik, omsmelten, van oud naar compleet nieuw op basis van eigen materiaal, eventueel aangevuld met nieuw materiaal. We behandelen het smeed proces en bekijken de mogelijkheden voor ringen, armbanden en hangers. Na je aanmelding ontvang je een pakket wat je ondersteunt bij het ontwerp van je sieraad. Uiteraard hoort daar een gezellig glaasje bij en een passende aanbieding. Het pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 250 euro kan je aanschaffen in we webshop voor 35 euro. Ook hiervan worden de kosten verrekend mocht je besluiten om een ontwerp bij ons te laten uitvoeren. We sturen je het pakket op en je ontvangt de automatische link naar onze online Zoom ruimte.

Vrijdag 8 mei om 21.00 uur ONLINE VERLOVINGSRINGEN INSPIRATIE AVOND

Wanneer je je aanmeldt voor deze avond gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn om tot de perfecte verlovingsring te komen. We leggen je uit hoe je bepaalde keuzes het beste kunt maken en waar je rekening mee kunt houden met het oog op de toekomstige trouwring. Uiteraard laten we je verschillende soorten diamant en zettingen zien en je krijgt inzicht in welke diamant het mooiste past bij jouw keuze. Na je aanmelding ontvang je een pakket wat je ondersteunt bij het ontwerp van je sieraad. Uiteraard hoort daar een gezellig glaasje bij en een passende aanbieding. Het pakket met een waarde die kan oplopen tot wel 250 euro kan je aanschaffen in de webshop voor 35 euro. Ook hiervan worden de kosten verrekend mocht je besluiten om een ontwerp bij ons te laten uitvoeren en je ontvangt de link van onze online Zoom ruimte.

DOE JE MEE?

Dus, gaan jullie binnenkort trouwen, wil je haar ten huwelijk vragen, of wil je iets laten maken van oude sieraden? Kies dan één van de pakketten voor een gezellige avond uit bij je thuis!

Vrijdag 24 april om 21.00 uur ONLINE ZOOM TROUWRINGEN INSPIRATIE AVOND

Vrijdag 1 mei om 21.00 uur ONLINE (HER)ONTWERP INSPIRATIE AVOND

Vrijdag 8 mei om 21.00 uur ONLINE VERLOVINGSRINGEN INSPIRATIE AVOND

 

 

 

* We'll never share your email with anyone else.
PayPal iDEAL MasterCard Visa
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Search
Search suggestions
No products found...
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »