NIEUW: Livestream online shoppen

NIEUW: Livestream online shoppen

Live winkelen vanuit je luie stoel. Vanaf komende week gaan we op dinsdagavond livestream online shoppen. Log in vanaf je telefoon, tablet of computer en kom gezellig binnen in onze live shop.

Live winkelen vanuit je luie stoel

Vanaf komende week gaan we op dinsdagavond livestream online shoppen. Log in vanaf je telefoon, tablet of computer en kom gezellig binnen in onze live shop. Ik laat je de nieuwste sieraden zien, geef uitleg over de mogelijkheden van nieuwe ontwerpen en het herontwerpen van oude sieraden. En uiteraard heb ik op de dinsdagavond een aantal speciale aanbiedingen én een extra verrassing bij een eventuele bestelling.

Hoe werkt het?


1. Voor de livestream shopping winkel klik je op deze link:
https://us02web.zoom.us/j/9694208593
Je kunt inloggen via een normale webbrowser, of je installeert heel eenvoudig de 'Zoom' app uit de appstore / playstore om vervolgens in te loggen via een tablet of telefoon.

2. Je komt nu binnen in de 'wachtruimte'.
Eigenlijk bel je nu aan bij de voordeur van de winkel. En uiteraard laten we je binnen zodra we open zijn! We hebben voldoende afstand en er is geen limiet t.a.v. het aantal personen. 

3. Stel je vraag, of luister en kijk gewoon even rond.
We kunnen elkaar zien en horen. Net als in de 'echte' winkel. Ik vertel ondertussen wat over de speciale aanbiedingen , de livestream verrassing en ik laat je wat exclusieve sieraden zien.

4. Niets verplicht.
Je bent net als in de echte winkel uiteraard niet verplicht wat te kopen, maar heb je toch ergens oog op laten vallen en wil je iets bestellen, dan kan dat direct via een mailtje, of via een verwijzing naar het artikel in de webshop. Dan wordt alles direct geregeld en krijg je de extra verrassingen van de livestream shopping er automatisch bij.

5. Klaar?
Ben je uitgekeken, en/of alles gedaan wat je wilde doen, dan zwaaien we naar elkaar en zeggen we gedag. Net als in de 'echte' winkel. We danken je voor je komst.

ZIE IK JOU OOK OP DINSDAGAVOND?

* We'll never share your email with anyone else.
PayPal iDEAL MasterCard Visa
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Search
Search suggestions
No products found...
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »